VIDEO ⟩ Mängu ajal meeskonnakaaslasele rusikaga virutanud Prantsusmaa korvpallitäht saadeti viivitamatult koju

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rudy Gobert (palliga).
Rudy Gobert (palliga). Foto: AFP/JAMIE SQUIRE/SCANPIX

Korvpalliliigas NBA lõppes põhihooaeg ning viimases voorus olid võistlustules kõik 30 meeskonda. Kõige tulisem lahing peeti Minnesota Timberwolvesi ja New Orleans Pelicansi vahel.

Antud meeskondade jaoks oli kõige enam mängus. Võit tõstnuks Timberwolvesi või Pelicansi kaheksandale kohale, mis annab play-off'i pääsemiseks kaks võimalust. Kaotaja pidi leppima üheksanda kohaga, mis nõuab play-in'ist edasipääsuks kaht võitu.

Kohtumine oligi väga tuline ning vahe püsis pidevalt mõne punkti juures. Pingelises olukorras sõitis Timberwolvesi pingil katus ära Rudy Gobert'il, kes sattus sõnelusse kapten Kyle Andersoniga. Mehed laususid üksteisele midagi ning ühtäkki otsustas prantslane meeskonnakaaslasele rusikaga äsada. Õnneks tabas ta ainult Andersoni rindu ning suurem kakslus jäi olemata. Timberwolves saatis Goberti viivitamatult riietusruumi ja sealt edasi koju.

Vaatamata kaklusele suutis Timberwolves teenida magusa 113:108 võidu. Nõnda teeniti põhihooajal 42 võidu ja 40 kaotusega Läänekonverentsis kaheksas koht, mis viib nad play-in'i esimeses voorus kokku Los Angeles Lakersiga. Sama saldoga Pelicans pidi leppima üheksanda paigutusega, mis tähendab kohtumist Oklahoma City Thunderiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles