VIDEO Inglismaa kõrgliigas virutas kohtunik mängijale küünarnukiga

Karl Mihkel Eller
Copy
Andy Robertson (vasakul seljaga) ja joonekohtunik Constantine Hatzidakis (keskel).
Andy Robertson (vasakul seljaga) ja joonekohtunik Constantine Hatzidakis (keskel). Foto: Nick Potts/AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas toimus pühapäeva kummaline intsident, kui Liverpooli ja Arsenali vahelises kohtumises äsas joonekohtunik küünarnukiga Liverpooli kaitsjale Andy Robertsonile ning sai vilistamiskeelu.

Kõnealune juhtum leidis aset avapoolaja viimastel minutitel. Robertson pöördus arupärimiseks joonekohtunik Constantine Hatzidakise poole, kuid enne kui mängija jõudis isegi mehele lähedale jõuda, tõstis Hatzidakis küünarnuki ja tabas sellega Robertsoni kaela.

Liverpooli vasakkaitsja oli kohtuniku reaktsioonist häiritud. Tema valjuhäälne protest pälvis väljakukohtuniku Paul Tierney tähelepanu, kes andis Robertsonile kollase kaardi.

«Ma pole kunagi näinud kohtunikku, kes lööb mängijat käega. Ma kardan, et ta jääb pärast seda matši hätta,» ütles endine mängija Gary Neville Sky Sportsile.

Kohtunike organisatsioon PGMOL kinnitas, et Hatzidakas ei astu Premier League’is enne platsile, kui jalgpalliliit on oma täpsema uurimise lõpetanud.

Kohtumine lõppes 2:2 viigiga. Kaheksa vooru enne hooaja lõppu on Arsenal 73 punktiga esikohal. Neli mängu võiduta olnud Liverpool on kogunud 44 punkti ning on kaheksas, eurosarja viivast viiendast kohast jäädakse üheksa punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles