Modell teeb tänu OnlyFansis teenitud rahale tagasituleku autosporti

Postimees Sport
Copy
Renee Gracie.
Renee Gracie. Foto: @onlyfansreneegracie/Instagram

Austraallanna Renee Gracie tegi seitse aastat tagasi autospordiga lõpparve, sest rahakott ei võimaldanud enam tippspordiga tegeleda. Vahepealsel ajal on Gracie’st saanud OnlyFansi staar ning osa keskkonnas kogutud rahast suunab ta nüüd oma võidusõitjakarjääri taaselustamisele.

Gracie on Austraalia autospordis olnud ajaloolise tähtsusega, sest 2014. aastal sai temast esimene naine V8 Supercar sarjas, mis naudib maakera kuklapoolel suurt populaarsust. Gracie sõitis kuni 2016. aastani Austraalia GT-autode sarjas, kuid rahapuudusel tuli roolikeeramisest loobuda. Nüüd on 28-aastane austraallanna otsustanud, et võtab osa GT World Challenge sarjast.

«Hakkasin spordi juurde naasmist planeerima 2021. aastal, kui võtsin asja tõsiselt. Hakkasin inimestega rääkima ja uurima, mis variandid on võimalikud,» selgitas Gracie GT World Challenge'i veebisaidil.

Renee Gracie 2020. aastal.
Renee Gracie 2020. aastal. Foto: @therenee_gracie/Instagram

Kui Gracie rahaline seis oli 2016. aastal raske, siis nüüd on daam oma unistuse täitma tänu täiskasvanute keskkonnas OnlyFans teenitud rahale. Kolm aastat tagasi väitis ta, et ühe kuuga teenis ta umber 300 000 eurot.

«See on parim asi, mida ma oma elus teinud olen. Tänu sellele olen jõudnud finantsseisu, millest ei osanud unistadagi. Ma tõesti naudin seda,» ütles Gracie 2020. aastal.

Oma esimesel autospordivõistlusel pärast seitsme aastast pausi näeb Queenlandist pärit Gracie’it aprilli lõpus Perthis toimuval võistlusnädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles