Pika võistluspausi lõpetanud Kontaveit: olin alguses närvis, aga sain hästi hakkama

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/Dppi/Scanpix

Esmaspäeval Portugalis alanud Billie Jean King Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi turniiril lõpetas kahekuulise võistluspausi Anett Kontaveit.

Veel mullu maailma edetabelis teist kohta hoidnud eestlanna on nüüd langenud 69. reale. Pärast veebruari alguse Abu Dhabi turniiri tegeles Kontaveit seljamure leevendamisega. 

Üleeile naasis ta platsile. Tiimiturniiri üksikmängus alistas Kontaveit 6:1, 6:2 Lõuna-Aafrika Vabariigi tennisisti Isabella Kruger (WTA 365.). Teisipäeval pani Kontaveit 6:1, 6:1 paika Kosovo esindaja Arlinda Rushiti (WTA 470.). Eesti võitis mõlemad vastasseisud 3:0. 

«Pärast pikka pausi on esimeses mängus ikka veidi närvilisust, aga usun, et sain hästi hakkama. Lõpu poole tuli ehk veidi nõrgemaid momente, aga tervikuna oli kõik hästi. Mõistagi tahaks teatud asju paremini teha, aga praegu on tähtis taas rütm leida ning võistlusmängudega harjuda,» vahendas tennisuptodate.com Kontaveidi mõtteid.

Täna kohtub Eesti koondis Iirimaaga, kes kaotanud nii Leedule kui ka Gruusiale. Lisaks Kontaveidile kuuluvad meie naiskonda Elena Malõgina, Maileen Nuudi, Laura Rahnel ja Ingrid Neel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles