JÄRELVAADATAV Eesti tennisenaiskond sai kuivalt jagu ka Iirimaast

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: MANAN VATSYAYANA/AFP/Scanpix

Portugalis peetava Billie Jean King Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi turniiri kolmandal päeval kohtus Eesti naiskond Iirimaaga ning teenis ülikindla 3:0 võidu.

Üksikmängus esimese võimaluse saanud Maileen Nuudi (WTA 568.) tegi töö eeskujulikult ära. Ta alistas päeva avamatšis Caragh Courtney (ei mahu WTA tabelisse) 6:1, 6:1. 

Elena Malõgina (WTA 347.) kohtus teises üksikmängus Ruth Copasega (ei mahu WTA tabelisse). Malõgina ei andnud vastasele samuti liiga palju võimalusi ning teenid kindla 6:3, 6:3 võidu. Sellega kindlustas Eesti endale ka kolmanda võidu järjest ning paarismäng enam midagi ei otsusta.

Paarismängus jooksid Eesti naiskonnas väljakule Ingrid Neel (WTA 1310.) ja 16-aastane Laura Rahnel. Esimest korda koos väljakul olnud naiskond sai edukalt enda tegemistega hakkama ning Iirimaa paar Caragh Courtney/Celine Simunyu seljatati tulemusega 6:3, 6:1.

Eesti esireket Anett Kontaveit teenis tänaseks puhkepäeva.

Eesti naiskonnal ootavad ees veel kohtumised Leedu ja Gruusiaiga.

Enne mänge

Eestlannad on kahes esimeses duellis kindlalt 3:0 maha murdnud nii Lõuna-Aafrika Vabariigi kui ka Kosovo. Iirimaa jäi eile-üleeile alla Leedule (0:3) ja Gruusiale (1:2).

Üksikmängus on seni Eestit esindanud Elena Malõgina (WTA 374.) ja Anett Kontaveit (WTA 69.). Lisaks kuuluvad meie naiskonda Maileen Nuudi, Laura Rahnel ja Ingrid Neel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles