Kiirelt käis: Cristiano Ronaldo sõi juba peatreeneri klubist välja?

Postimees Sport
Copy
Rudi Garcia (vasakul) ja Cristiano Ronaldo (keskel).
Rudi Garcia (vasakul) ja Cristiano Ronaldo (keskel). Foto: JORGE FERRARI/AFP/Scanpix

Erinevate meediakanalite andmeil vabastati ametis Saudi Araabia jalgpalliklubi Al Nassr FC senine peatreener Rudi Garcia. Väidetavalt oli selles otsuses oluline roll jaanuaris tiimiga liitunud Cristiano Ronaldol.

Marca kirjutab, et ühest küljest olid Al Nassri sportlikud saavutused nigelad, ent veel suurim mure oli suhetes. Kuuldavasti puhkes pärast viimast, 0:0 lõppenud liigamatši Al Feihaga, Garcia ja mängijate vahel jõuline sõnelus. See saigi prantslasele saatuslikuks.

«Tulemus on kehv ja me pole õnnelikud. Ma pole mängijate esitustega rahul. Palusin neil mängida samal tasemel nagu eelmises [5:0 võidu]mängus. Aga seda ei juhtunud,» sõnas  Garcia pärast pühapäevast kohtumist. 

Eelnevalt on ta läinud ka isiklikuks. «Üht ei saa mina muuta – Ronaldo raisatud võimalusi esimesel poolajal,» kritiseeris Garcia ühe matši järel aastas ligi 200 miljonit eurot teenivat ründajat.

Väidetavalt ei saanud nad hästi läbi juba mõnda aega. Ekspertide hinnangul oli Ronaldo sõnal pealiku vallandamisel suur kaal. Daily Star meenutab, et 2021. aasta lõpus võis Portugali äss Manchester Unitedi peatreeneri kohalt välja süüa ka Ole Gunnar Solskjæri.

Tõsi, ametlikku kinnitust Garcia vallandamisest veel pole tulnud.

Ronaldo on Al Nassri ees löönud kümne mänguga 11 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles