Breeniga tiitli eest heidelnud Kaur: ta oli inimeste inimene

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Iirlane Craig Breen ja Egon Kaur Suurbritannia ralli eel.
Iirlane Craig Breen ja Egon Kaur Suurbritannia ralli eel. Foto: WRC Academy / McKlein

Eesti rallisõitja Egon Kaur oli iirlase Craig Breeni surmast kuuldes šokeeritud. Lahkunud konkurenti jääb ta alatiseks meenutama hea sõnaga.

Kaur ja Breen pidasid 2011. aastal maha tulise heitluse WRC Akadeemias. Nad lõpetasid hooaja küll võrdsete punktidega, kuid Breenil oli rohkem kiiruskatsete võite ning see tõi 500 000 eurot väärt auhinna iirlasele.

«Ta oli igati tore konkurent. Ausalt öeldes olen väga šokeeritud, see kõik on väga ootamatu,» lausus Kaur. «Ta oli inimeste inimene. Ta suhtles ja kommenteeris mitmeid võistlusi, isegi kui ise parasjagu ei võistelnud. Ta oli suure sihikindlusega mees.»

Kauri sõnul on uudis Breeni hukkumisest sedavõrd värske, et põhjalikumalt ei soovinud ta lahkunud konkurenti praegu meenutada. «Seda kõike tuleb natukene veel seedida,» ütles ta.

Karikasarja võitja Graig Breen (keskel) võis konkurentide Egon Kauri (paremal) ja Alastair Fisheri kätel õnnest säravana poseerida.
Karikasarja võitja Graig Breen (keskel) võis konkurentide Egon Kauri (paremal) ja Alastair Fisheri kätel õnnest säravana poseerida. Foto: WRC Academy
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles