Pealtnägija andis mõista, et Breeni surm oli kõigile kohe selge

Copy
Craig Breen oma eelmise tööandja M-Spordi värvides.
Craig Breen oma eelmise tööandja M-Spordi värvides. Foto: M-Sport

Järgmisel nädalal sõidetava Horvaatia MM-etapi testil avarii teinud ja hukkunud Craig Breeni õnnetuse pealtnägija sõnul olid päästjad kiiresti sündmuskohal, ent kõigile oli selge, et iirlase elu polnud võimalik päästa.

Horvaatia meedia andmetel sõitis 33-aastane Breen teelt välja ning tema auto sõitis vasaku esiosaga vastu aiaposti. Mis täpselt Hyundai WRC-tiimi sõitja surma põhjustas, pole praegu teada, aga kohalikud võimud uurivad õnnetust. Iirlase kaardilugeja James Fulton pääses füüsiliste vigastusteta.

Kohalik ajakirjandus raporteerib, et õnnetus juhtus Krapina-Zagorje maakonnas Lobori linnas ning sealsed elanikud on šokis. Üks kohalik nõustus meediaga suhtlema ning rääkis, et Breeni hukkumine oli mitme halva asja kokkulangemine.

«Muide, seda aeda, mille vastu auto sõitis, polnud pikka aega seal. Kiirabi jõudis kohe kohale, kuna nad olid lähedal. Tal (peab silmas Breeni – toim) polnud pääsu ning see oli kõigile kohe selge. Kohalikud tuletõrjujad aitasid ekipaaži autost välja,» rääkis pealtnägija.

Ta lisas, et Breeni kaardilugeja James Fulton oli šokis, kui teda autost välja aidati. «Ta ei saanud justkui aru, et tema partner ei ärka enam kunagi.»

Tagasi üles