Olümpial osalenud kaunitar liitus OnlyFansiga: mulle meeldib mu keha

Postimees Sport
Copy
Alexandra Ianculescu.
Alexandra Ianculescu. Foto: Christian Einecke via www.imago-images.de/scanpix

Vähesed inimesed saavad maailmas öelda, et on osalenud nii tali- kui ka suveolümpial. Selle eesmärgi on endale võtnud Rumeenia-Kanada sportlane Alexandra Ianculescu, kes teenib lisaraha OnlyFansis.

Ianculescu tegi olümpiadebüüdi 2018. aasta Pyeongchangis, kus esindas Rumeeniat kiiruisutamises. Viimased aastad on ta aga keskendunud jalgrattasõidule ning vahepeal kolinud Rumeenia lipu alt Kanada oma alla.

Alates 2021. aastast on Ianculescul ka oma OnlyFansi konto. «Sain idee sõbralt, kes soovitas mul OnlyFansiga liituda. Ta ütles, miks ma ei küsi bikiinipiltide eest väikest raha, kui postitan neid niikuinii. Kahtlesin, kas inimesed maksaksid nende eest,» rääkis olümpiasportlane Daily Starile.

Nagu hiljem selgus, siis maksavad küll. «Saan OnlyFansi tulude eest maksta söögi eest, samamoodi jalgratta varustuse eest,» märkis sportlane.

Täpset teenistust ei soostunud Ianculescu avaldama, kuid lisaraha kulub talle vägagi marjaks ära. «Mulle meeldib minu keha ja ma tahan endast bikiinides pilte postitada. Alustasin esialgu vaikselt katsetades, kuid asjad läksid käest ära. See oli hullumeelne!» märkis Ianculescu.

Instagarmis jälgib Ianculescud peaaegu 50 000 kasutajat. Oma OnlyFansi profiilil rõhutab sportlane, et kindlasti ei ole ta pornostaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles