Bayerni peatreener kaitses meeskonnakaaslase veriseks löönud vutitähte

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sadio Mane ja Leroy Sane ei mõistnud teineteist.
Sadio Mane ja Leroy Sane ei mõistnud teineteist. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avamängu järel kiskus Müncheni Bayerni riietusruumis tuliseks.

Bayern kaotas veerandfinaali avamängu võõrsil Manchester Cityle 0:3. Mängus oli mitmel korral näha, et Bayerni mängijaid Sadio Mane ja Leroy Sane ei mõista teineteist. Kui väljakul suudeti ikkagi jalgpallile keskenduda, siis pärast lõpuvilet keesid tunded üle pea.

Möödunud suvel Liverpoolist Saksmaale kolinud Mane virutas enda meeskonnakaaslasele rusikaga näkku ning lõi Sanel huule veriseks. Suurema kakluse hoidsid ära meeskonnakaaslased, kes kiirelt mehed teineteisest eraldasid.

«Ma ei näinud intsidenti, sest olin teises ruumis. Ma ei ka ei kuulnud midagi. Küll aga rääkisin asjaosalistega. Kuna tegemist oli väga tõsise olukorraga, oli vaja enne järgmist treeningut õhk puhtaks lüüa. Saime sellega hakkama,» ütles Bayerni peatreener Thomas Tuchel.

«Me ei ole esimene meeskond, kus midagi sellist juhtub, ega ka viimane. See, kuidas olukord lahenes, mõjus puhastavalt. Meil oli treeningul positiivne ja energeetiline õhkkond,» lisas peatreener.

Lisaks astus Tuchel Mane kaitseks välja, öeldes, et ta sai aru, et ületas piire. «Olen esimene, kes teda kaitseb. Olen teda tundnud kaua. Ta ei ole mitte kunagi milleski süüdi olnud. Kõigil on õigus teha vigu. Praegu läks ta liiale ning rikkus reegleid. Ta on seda tunnistanud ning vabandust palunud. See oli väga usutav,» lisas Tuchel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles