MMil säranud Rootsi murdmaatäht avaldas teda tugevalt mõjutanud saladuse

Postimees Sport
Copy
Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: IMAGO/nordphoto GmbH / Hafner/SCANPIX

Planica maailmameistrivõistlustel neli medalit võitnud Rootsi murdmaasuusataja Frida Karlsson tunnistas, et põhjustas tiitlivõistluste eel autoavarii.

Kuigi kõik osalised jäid autoavariis suures plaanis terveks, jättis intsident jälje Karlssoni ettevalmistusele MMiks. «Mu kael oli kange ja pea sai põrutada. Minu viimane sõit enne MMi läks täiesti aia taha. Ka viimases laagris olin halvas seisus, sellepärast olid ka minu ootused MMile madalad,» rääkis Karlsson Rootsi meediale.

Kuigi rootslannal soovitati MM vahele jätta, ei teinud ta seda. «Planicasse jõudes polnud tervis parim ja seadsin kogu ettevõtmise kahtluse alla. Läksin selliste mõtetega ka võistlustele, kuid sain suusavahetusega sõidus hõbeda. Mulle tundus see juba võiduna,» ütles rootslanna.

Lõpuks kujunes tema medalisaak igati esinduslikus. Karlsson viis MMilt koju hõbemedalid suusavahetusega sõidus ja vabatehnika eraldistardis, pronksmedali teenis ta 30 km klassikatehnika ühisstardis ja naiste teatesõidus.

«Püüdsin sellest rääkimist vältida ja hoidsin seda saladuses. Olen väsinud, et õnnetused pidevalt minuga juhtuvad. Ma ei tea, kas inimesed vaikivad sellistest asjadest või olen ise kohmakas,» nentis Karlsson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles