VIDEO Õnnesärgis sündinud fännid vaatasid, kuidas rajalt välja lennanud Porsche nende kõrvalistmetel maandus

Postimees Sport
Copy
Alexandre Areia auto pärast õnnetust.
Alexandre Areia auto pärast õnnetust. Foto: Twitter @vincentjbruins

Teatud põrinafännidel oli reedel teine sünnipäev, kui Portimão ringrajal toimunud Porsche Sprint Challenge Iberica sarja vabatreeningul üks neljarattaline ühel hetkel rajalt välja sõitis ja tribüünidele lendas.

Porsche Sprint Challenge Iberica sari on FIA kestvussõidu (WEC) MM-sarja alamsari ning sel nädalavahetusel võisteldakse seal Algarve autodroomil, mida rahvakeeli tuntakse rohkem Portimão ringraja nime all.

Alexandre Areia jaoks sai nädalavahetus läbi aga enne, kui alata jõudis, sest portugallane kaotas vabatreeningul suurel kiirusel oma Porsche üle kontrolli ja kihutas rajalt välja.

Kuna õnnetus toimus nõnda suurel kiirusel, polnud sel korral kasu ka rada ümbritsevast kummivallist ja traataiast, millest masin lihtsalt üle lendas. Lõpuks maandus Porsche tribüünidel. 

Kokkuvõttes oli see siiski õnnelik õnnetus, sest Areia avariis tõsisemalt vigastada ei saanud. Küll võinuks kõik lõppeda palju traagilisemalt, kui arvestada, et õnnetuspaigast kõigest paarkümmend meetrit eemal istusid fännid, kes kogu õhulennu videolindile said.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles