Baarikakluse käigus USA eliitväelase tapnud MMA-võitlejat ootab karm karistus (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
MMA. Pilt on illustratiivne.
MMA. Pilt on illustratiivne. Foto: Chandan Khanna/AFP/Scanpix

Amatöörist MMA-võitleja Ross Allen Johnson osales hiljuti baarikakluses, millel olid saatuslikud tagajärjed. Selle tulemusena ähvardab meest ka reaalne vanglakaristus.

23-aastane ameeriklane sattus hiljuti ühes Panama City Beachi baaris koos sõbraga rüselusse ning kakluse käigus lõi ta USA õhuväelast, 31-aastast Davon Larryt kuklasse.

Löögi tulemusena kukkus Larry oimetult maha. Seesama obadus purustas aga eliitväelase kolju ja tekitas mehel ajuverejooksu, millesse sõjaväelane suri.

Johnson põgenes sündmuspaigalt Uberiga oma hotellituppa, kus lootis ennast korrakaitsjate eest peita. See tal aga ei õnnestunud.

Sündmuspaigal viibinud tunnistaja väitis, et Johnson sai kohe kakluse käigus aru, mis oli juhtunud. «Kuule, ma lõin seda tüüpi, virutasin ta põrandale, aga ma arvan, et hoopis tapsin ta,» olevat mees öelnud.

Johnson on amatöör MMA- ehk vabavõitleja. Ringis on ta käinud seitse korda ja viiel juhul väljunud sealt ka võitjana. Süüdimõistmise korral võib meest ees oodata kuni 15 aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles