Eesti rallisõbrad saavad Breenile esmaspäeval austust avaldada

Karl Mihkel Eller
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport

Neljapäeval hukkunud rallisõitjale Craig Breenile avati reedel Tallinnas Iirimaa Suursaatkonnas kaastunderaamat. Kõik soovijad pääsevad sellesse sissekannet tegema kuni esmaspäevani.

«Oleme kurvad Iiri rallisõitja Craig Breeni traagilise surma pärast neljapäeva pärastlõunal Horvaatias juhtunud õnnetuse tõttu. Craigi karjäär tõi teda korduvalt Eestisse ning ta võitis siin palju sõpru ja fänne.

Kõigile, kes soovivad talle austust avaldada, on saatkonnas avatud kaastunderaamat. Sinna saab kirjutada kuni esmaspäevani,» seisis suursaatkonna teates. Iirimaa saatkond Tallinnas (Rävala pst 5) on esmaspäeval avatud kell 9–17.

Postituse lõppu kirjutati iirikeelne fraas Ar dheis Dé go raibh a anam (Puhaku tema hing Jumala paremal käel).

Neljapäeval kustus Horvaatias traagilises õnnetuses Breeni eluküünal. Ta sõitis Hyundai i20 Rally1-autoga teelt välja vastu aiaposti. Kaardilugeja James Fulton pääses intsidendist vigastusteta.

33-aastane Breen pääses karjääri jooksul MM-sarjas poodiumile üheksa korda, neist viis korda tuli ta teisele kohale. Breeni leivanumbriks olid kiired kruusarallid ja selle tõestuseks tuli ta Eesti MM-etapil kaks korda teiseks, seda aastatel 2020 ja 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles