FOTOD Endise profisportlase keha katsid vaid golfipallid

Postimees Sport
Copy
Paige Spiranac.
Paige Spiranac. Foto: @_paige.renee/Instagram

Endine profigolfar Paige Spiranac on suhtlusvõrgustikes viimasel ajal avaldanud üha julgemaid fotosid. Seekordsel pildil kattis 2022. aastal meesteajakirja Maxim maailma kõige seksikamaks naiseks valitud Spiranaci keha vaid golfipallid.

Märtsi lõpus 30. sünnipäeva tähistanud Spiranac teatas siis, et tunneb end oma nahas seksikamana kui kunagi varem. «Ma tean, et enamikule naistele ei meeldi oma vanusest rääkida, sest inimesed käituvad nii, nagu oleks parim enne ja kohtlevad meid nagu hapupiima. Tõde on see, et ma pole end kunagi oma nahas seksikamana ega enesekindlamana tundnud,» kirjutas ta Instagramis.

Naine kirjutas foto kirjelduseks kaheti mõistetava lause: «Got balls?». Seda võib eesti keeles tõlgendada kui «kas sul mune on?» või «kas sul palle on?».

Spiranac, kelle suurimad saavutused jäid ülikooliaega, lõpetas eelmisel aastal profikarjääri ning avaldas hiljem, miks ta sellise otsuse langetas. «Golf on 99 protsenti mentaalne pingutus. Ma tean seda hästi, sest nägin sellega nii palju vaeva, kui ma professionaalselt mängisin.

Lõpuks oli see põhjus, miks ma mängimise lõpetasin, sest mul ei olnud seda seal üleval (näitas näpuga meele kohale – toim). Kõrvade vahel oli nagu oli. See ei töötanud minu jaoks ja mul lihtsalt ei olnud seda,» ütles Spiranac oma YouTube’i kanalil.

YouTube'is avaldatavad naise õppevideod on endiselt väga populaarsed. Lisaks on ta Instagramis enim jälgitav golfistaar, edestades isegi Tiger Woodsi, kelle ees on tal nüüd 500 000 jälgijat rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles