Tiitlist unistav Arsenal mängis taas suure eduseisu maha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Arsenal on viimases kahes kohtumises pidanud leppima 2:2 viigiga, mis on suureks hoobiks nende tiitlilootustele.
Arsenal on viimases kahes kohtumises pidanud leppima 2:2 viigiga, mis on suureks hoobiks nende tiitlilootustele. Foto: AFP/BEN STANSALL/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jõutakse üha lähemale hooaja kulminatsioonile. 31. voorus pidi tabeliliider Londoni Arsenal loovutama järjekordselt punkte.

Kaheksa vooru enne hooaja lõppu oli Arsenali edu liigatabelis kuus punkti, ent nüüd on see kahanenud neljale silmale. Teist nädalat järjest loovutati punkte. Kui eelmisel nädalal tehti 2:2 viik Liverpooliga, siis sedapuhku tehti sama skooriga viik liigatabeli lõppu kuuluva West Hamiga.

Seejuures olid nii Liverpooli kui ka West Hami kohtumised väga sarnased. Arsenal haaras täna juba 10. minutiks 2:0 eduseisu, kui väravad said kirja nii Gabriel Jesus kui ka Martin Ödegaard. Arsenali kahjuks ei suudetud suurest eduseisust mängu lõpuni kinni hoida ning West Hamile tõid viigipunkti Mohamed Said Benrahma ja Jarrod Bowen. Seejuures jäi 2:1 eduseisul Arsenalil realiseerimata ka penalti, millel eksis Bukayo Saka.

Nõnda on seitse vooru enne hooaja lõppu Arsenalil liidrina koos 74 punkti. Ühe mängu vähem pidanud Manchester City jääb neist ainult nelja silma kaugusele. Kolmandat-neljandat positsiooni hoiavad Manchester United ja Newcastle, kes jäävad liidrist juba 18 punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles