Hispaanlased avasid hukkunud rallimeeste tausta: ärimehed, kes armastasid autosid

Karl Mihkel Eller
Copy
Traagiline õnnetus Hispaanias Villa de Tineo rallil, kus hukkusid Julio César Castrillo ja kaardilugeja Franscisco Javier Álvarez.
Traagiline õnnetus Hispaanias Villa de Tineo rallil, kus hukkusid Julio César Castrillo ja kaardilugeja Franscisco Javier Álvarez. Foto: @leblogauto/Twitter

Laupäeval Põhja-Hispaanias Tineo rallil hukkunud rallimehed Julio César Castrillo ja Francisco Javier Álvarez oli piirkonnas väga armastatud ja suurte kogemustega.

Álvarezil oli lisaks kaardilugejana tegutsemisele oma isaga firma, mis töötas ürituste korraldajana ja logistika alal. Tema naine töötas tsiviilkaitses ning neil oli kaks poega. Väga lähedased inimesed, kes olid mehega aastaid koostööd teinud, olid juhtunust teada saades šokis.

«Ta oli väga hea inimene, perearmastaja, väga südamlik, töökas ja eelkõige autoarmastaja, mis oli tema suur kirg,» kirjeldasid lähedased Ávlarezi, kes pärines rallikire isalt, kes siiani vahel klassikaliste autode rallidel osaleb, ja vanaisalt. Tema ümber olevad inimesed märkisid, et ta oli väga ettenägelik inimene teel ja pühendunud kaardilugeja.

Mis puudutab samuti Oviedost pärit Castrillot, siis pidas ta mitut pubi. Viimasel ajal pühendus ta autode ostmisele ja müümisele.

La Nueva España ajalehe andmetel viitavad uurijate esimesed hüpoteesid, et sõitja sai ralli ajal südamerabanduse. Tõendid viitavad, et kaardilugeja püüdis kokkupõrget vältida käsipidurit tõmmates, kuid suurel kiirusel polnud kokkupõrke vältimine võimalik. Mõlemad mehed surid sündmuspaigal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles