Juutuuberist poksija lubas järgmise vastase maha lüüa: ta tuleb tagasi kirstus

Copy
Jake Paul (vasakul) 27. veebruari matšis Tommy Furyga
Jake Paul (vasakul) 27. veebruari matšis Tommy Furyga Foto: Fayez Nureldine / AFP / Scanpix

Kuulus juutuuberist poksija Jake Paul peab järgmise profimatši augustis Nate Diazi vastu. Kuigi matšini on veel omajagu aega, on Paul juba alustanud vastase mõjutamist. Ta avaldas sotsiaalmeedias foto hauakivist, kus on surmadaatumiks märgitud 5. august, ja lisas postitusele «Ta tuleb tagasi kirstus».

26-aastane Paul, kes vahetas juutuuberikarjääri mõni aasta tagasi profipoksi vastu, läheb ringis vastamisi 37-aastase vabavõitleja Diaziga. Kohtumine toimub 5. augustil Dallas Starsi koduareenil American Airlinesi keskuses.

Fotot hauakivist näeb Instagrami postituse teisel leheküljel.

«5. augustil on meil Nathaniel Diazi matused ja saadame ta tagasi [UFC bossi] Dana White’i juurde kirstus. Üritusel pakutakse suupisteid. Riietus on tume ülikond,» kirjutas Paul.

Nate Diaz on tuntud oma pika UFC-karjääri poolest, mille jooksul alistas ta näiteks Conor McGregori. «Ma annan talle kere peale. Olen võitluskunstide mees. Tulen hiljem UFCsse tagasi, et oma meistrivöö tagasi nõuda. Andsin jalaga Conorile, kes ei teadnud, kuidas käituda, ja nüüd teen seda uuesti,» kommenteeris Diaz pressiteate vahendusel.

Diaz, kes on tuntud suurepärase vabavõitlejana, astub esimest korda poksiringi. Paul kaotas esimest korda profikarjääri jooksul, kui Tyson Fury vend Tommy Fury võitis teda kohtunike ühehäälse otsusega. Paul on karjääri jooksul alistanud juba vabavõitlejad Ben Askreni, Tyron Woodley ja Anderson Silva.

Tagasi üles