Varalahkunud Breeniga rallimaailmas läbi löönud kaardilugeja: kaotasin enda parima sõbra

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paul Nagle ja Craig Breen
Paul Nagle ja Craig Breen Foto: Hyundai Motorsport

Neljapäeval suri Horvaatias rallisõitja Craig Breen, kes valmistus sel nädalal samas riigis algavaks MM-etapiks. Neli päeva pärast tragöödiat andis esimese intervjuu ka tema endine kaardilugeja ja parim sõber Paul Nagle.

Nagle'il oli Breeni karjääris väga oluline roll. Nende koostöö tõi ainsale Iirimaa rallipaarile WRC-sarjas kuus poodiumikohta. Breen oli mitmel korral selgitanud, et just Nagle'i abiga suutis ta pärast 2012. aasta tragöödiat taas ralliradadele naasta.

«Maailm kaotas ühe kangelase. Iirimaa kaotas meistri ja mina oma parima sõbra. Craig oli nii minule kui ka minu abikaasale rohkem kui rallisõitja. Ta oli perekonnaliige,» lausus Nagle ralliportaalile Dirtfish.

Nagle loobus WRC-sarjas osalemisest pärast möödunud hooaega. Breeni kõrvale istus tänavuseks hooajaks James Fulton, ent Iirimaa kohalikel rallidel osalesid nad ikkagi üheskoos.

«Mootorispordimaailm on leinas, kuna Craig puudutas väga paljusid inimesi. Alles teisipäeval oli ta rallimaailma juurte juures ning neljapäeval juba WRC-sarja testisõidul. See näitab, milline isiksus ta oli,» lisas Nagle.

«Meie teekond oli imeline. See oli täis nalja, naeru, pisaraid ja hullust. Aitäh sulle nende mälestuste eest, need jäävad minuga igaveseks. Ma jään sind igatsema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles