Pärnu suutis Eesti koondislase järjekordse supermängu taustal veerandfinaalseeria viigistada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mihkel Kirves.
Mihkel Kirves. Foto: fiba

Eesti korvpalli meistrivõistlustel on käimas veerandfinaalid. Kõige põnevam on hetkel seis Pärnu Sadama ja Rapla Avis/Utilitase mõõduvõtus, kus pärast tänast on mõlemal kirjas üks võit. Täna Pärnus toimunud kohtumine lõppes kodumeeskonna 83:71 võiduga.

Möödunud nädala neljapäeval tuli Pärnul alla neelata mõru pill, kui Raplas suudeti mängida maha 18-punktiline eduseis ja kohtumine lisaajal kaotada. Koduväljakul tehti selles osas selged vigade parandused.

Kiiresti mõne punktiga juhtima pääsenud Pärnu lubas Raplal juhtida kohtumist vähem kui kaks minutit ning viimast korda teise veerandaja alguses. Pidevalt oli initsiatiiv pärnakate käes ning viimasel veerandil suudeti ka turvaline eduseis sisse mängida. Lõpuks võeti kindel 83:71 võit.

Teist mängu järjest oli suurepärases hoos Eesti koondislane Mihkel Kirves. Tema arvele jäi 37 minutiga 24 punkti ja üheksa lauapalli. Tema kasuteguriks märgiti kohtumise parimad 30. Ivo Van Tamm toetas teda 15 ja Saimon Sutt 13 silmaga. Viimane sai kirja ka 10 lauapalli ehk kaksikduubli. Raplat ei päästnud kaotusest ka Tyler Shamar Cheese'i 20 punkti.

Kolme võiduni peetav seeria jätkub juba reedel, 21. aprillil Raplas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles