VIDEO Protestijad korraldasid MMil täieliku kaose (3)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Protestija snuukeri MMil.
Protestija snuukeri MMil. Foto: AP/Mike Egerton/Scanpix

Möödunud nädalal alanud snuukri maailmameistrivõistlustel toimus täna täielik kaos, kui mitu protestijat hakkas samal ajal kohtumisi segama.

Snuukri aasta suursündmus on maailmameistrivõistlused, kuhu pääses 32 mängijat: 16 said turniirile asetuse, 16 pidid läbima kvalifikatsiooni.

Tänaseks on peetud suurem osa esimese ringi kohtumisi, ent mitmed veel ka käivad. Paraku ei saanud mänge tavapärases tempos mängida, kuna snuukrilaudadele üritasid joosta publiku seast protestijad.

Ühel inimesel see ka õnnestus. Mees kandis T-särki, millel oli kirjas «Just Stop Oil» (lõpetage kütusetarbimine – toim.). Protest ei piirdunud ainult särgi näitamisega – snuukrilauale istunud mees viskas enda kohale oranži värvi pulbrit, mille eemaldamine võttis palju aega.

Koos Ronnie O'Sullivaniga kaasaja edukaima snuukrimängija tiitlit jagav Stephen Hendry tõdes BBC-le, et pole midagi säärast varem näinud. 

«Sellist asja pole snuukeris kunagi toimunud. See on päris hirmus. Ma lihtsalt loodan, et sellest ainest saab ka vabaneda. Hakkasin endise mängijana mõtlema sellele, kas sellel laual on üldse võimalik veel kohtumisi pidada. Me ei tea, mis aine sinna lauale maandus,» lausus seitsmekordne maailmameister.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles