Breeni vanemaid tabas poja surnukeha kodumaale viimisel mitu tagasilööki

Christopher Krutto
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Hyundai Motorsport

Täna peetakse Iirimaal rallisõitja Craig Breeni matuseid, kuid Horvaatia meedia kirjutab, et tema surnukeha saadi õigeks ajaks kodumaale läbi raskuste.

Horvaatia portaal 24sata kirjutab, et Breeni vanemad jõudsid reedel Horvaatiasse, et viia oma varalahkunud poeg kodumaale.

Ometi tekkis neil probleem, sest selgus, et kõik dokumendid ei olnud korras ning neil ei ole veel võimalik traagiliselt hukkunud last koju viia. Kuigi algselt olid rallisõitja pereliikmed šokis, siis mure õnnestus lahendada.

«Tegime kõik, mis võimalik, et pere reedest alates aidata, kui nende probleemidest teada saime,» rääkis Horvaatia auto- ja kardiliidu (HAKS) president Davorin Štetner. «Kui sain meie võistlusdirektorilt reedel kell 16 kõne, siis ütlesin kõigile, et meie eesmärk on teha pere jaoks kõik võimalikult lihtsaks.»

Štetneri sõnul said probleemid lahendatud tänu mitme ametiisiku abile ning lisaks aitas asju korraldada ka Hyundai mänedžer Tolga Ozakinci. Kusjuures HAKSi presidendi sõnul olid mõned probleemide lahendamisega ametis olnud inimesed enam kui 30 tundi järjest ärkvel.

Kui paberimajandus saadi korda, siis tekkis uus probleem. Nimelt haigestus Hyundai organiseeritud eralennuki piloot ning seetõttu ei saanud pere planeeritud ajal koju naasta. HAKS asus taaskord päästele ning aitas organiseerida uue lennu. Kodumaale asuti Breeni surnukehaga teele laupäeva õhtul kell 23.

Pühapäeval ja esmaspäeval said inimesed käia Breeniga hüvasti jätmas. Tema matusetalitus algab teisipäeval kell 12.55 Waterfordi linnas Ferrybanki Püha Südame kirikus, mille järel maetakse ta kõrvalasuvale kalmistule.

Lisaks sellele teatati 24sata loos, et ralli algab neljapäeval minutilise leinaseisakuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles