FOTO Endise WRC-sõitja tütar pühendas varalahkunud Breenile südamliku pildi

Postimees Sport
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Hyundai Motorsport

Möödunud neljapäeval traagilise avariis hukkunud rallisõitja Craig Breen oli lähedane endise WRC-sõitja Kris Meeke’i perega. Nüüd pühendas Meeke’i üks tütardest Breenile südamliku pildi.

33-aastane Breen oli ralliradadel ja nende kõrval armastatud mees. Pärast rallikarjääri algust kolis ta Hispaania ja Prantsusmaa vahel olevasse väikeriiki Andorrasse, kus lisaks temale elavad näiteks Dani Sordo ja Meeke. Just neist viimase perega oli Breen väga lähedane ning käis neil tihti külas.

«Mul on klomp kurgus. Minu kaheksa-aastane tütar läks oma tuppa ja tuli tagasi sellega. Austust ei anta, vaid seda teenitakse. Isabellalt Craigile,» kirjutas Meeke postituse juurde, kuhu postitas oma tütre pühenduse varalahkunud rallisõitjale.

Meeke’i tütar kirjutas pildile: «Craig Breen, mul on nii kahju, et sa surid ralliautos, aga ma hindan seda, kui sa käisid meil külas ja tõid kinke. Ma loodan, et saan sinuga uues elus jälle kohtuda.»

Horvaatia meedia andmetel sõitis 33-aastane Breen MM-ralliks valmistudes teelt välja ning tema auto sõitis vasaku esiosaga vastu aiaposti. Mis täpselt Hyundai WRC-tiimi sõitja surma põhjustas, pole praegu teada, aga kohalikud võimud uurivad õnnetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles