VIDEO ⟩ Jõhker viga: Warriorsi täht astus Sabonisele julmalt peale, leedukas jäi mitmeks minutiks pikali maha

Christopher Krutto
Copy
Draymond Green (Golden State Warriors) astumas peale Domantas Sabonisele (Sacramento Kings).
Draymond Green (Golden State Warriors) astumas peale Domantas Sabonisele (Sacramento Kings). Foto: Scott Strazzante/AP/Scanpix

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA jätkati eile play-off’i mängudega, kus Golden State Warriorsi ääremängija Draymond Green saadeti võika vea eest platsilt minema.

Olukord leidis aset Warriorsi ja Sacramento Kingsi vahelise kohtumise neljandal veerandil, kui lauavõitluses kukkus Kingsi ääremängija Domantas Sabonis pikali. Warriors asus kiirelt rünnakule, kuid pikali maas olnud Sabonis haaras Greeni jalast. Warriorsi mängija vajutas seejärel leedukale jalaga tugevalt vastu rindkeret.

Sabonis jäi mõneks minutiks valudes pikali ning samal ajal vaatasid kohtunikud olukorra üle. Lõpuks otsustasid õigusemõistjad, et Green eemaldatakse mängust.

ESPNi ajakirjanik Adrian Wojnarowski raporteeris pärast mängu, et Sabonise kopsudest ja roietest tehti pärast kohtumist ka röntgen ja need näitasid, et tõsiseid vigastusi ta ei saanud. Igaks juhuks peab ta teisipäeval läbima veel mõned uuringud.

Kings võitis lõpuks kohtumise 114:106 ning asus seeriat 2:0 juhtima. Õhtu teises kohtumises alistas Philadelphia 76ers 96:84 võidu Brooklyn Netsi. 76ers asus samuti seeriat 2:0 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles