Surnuks kukkunud Venemaa meistri treener on ahastuses: kell 11 saatis ta sõpradele pildi, kell 14 ei kuulnud temast keegi enam midagi

Christopher Krutto
Copy
Viktoria Divak (palliga).
Viktoria Divak (palliga). Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

Eile tuli avalikuks, et 29-aastane tippkäsipallur Viktoria Divak kukkus Venemaal kaheksanda korruse aknast surnuks. Nüüd kommenteeris juhtunut ka tema naiskonna HC Astrahanotška peatreener Aleksei Aleksejev.

Divak kukkus surnuks oma praeguses kodulinnas Astrahanis. Kõigest kolme nädala pärast oleks ta tähistanud oma 30. sünnipäeva.

«Me oleme šokis. Seda on raske mõista. Esmaspäeval kell 11 saatis ta sõpradele pildi kassist, kelle ostis. Kell 14 ei kuulnud temast keegi enam midagi. Keegi ei mõista, mis juhtus 11 ja 13 vahel. See on suur tragöödia,» rääkis Aleksejev Championatile antud intervjuus.

Venemaa meedias kirjutatakse, et politsei on hakanud Divaki surmajuhtumit uurima ning praegu kahtlustatakse õnnetust, sest kuriteole vastavaid tõendeid ei ole leitud.

Divak on kolmekordne Venemaa meister, kes mängis lisaks kodumaale karjääri jooksul veel Prantsusmaal, Saksamaal ja Valgevenes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles