Must kuu mootorispordis: karm õnnetus nõudis järjekordse elu

Christopher Krutto
Copy
Küünal
Küünal Foto: Madis Veltman

Viimastel nädalatel on tulnud mitmeid teateid erinevatel mootorispordivõistlustel hukkunutest. Kahjuks lisandus sellesse nimekirja veel üks nimi.

Nimelt peeti pühapäeval Itaalias Misanos amatööride motovõistlust, kus hukkus 46-aastane Fabrizio Giraudo, kellest jäävad maha naine ja kaks noort last.

Uudisteportaal Italy24 kirjutab, et Giraudol oli pikalt kirg mootorrataste ja võidusõidu vastu ning kuus aastat tagasi otsustas ta amatööride tasemel võistlema hakata. Nii osales ta ka pühapäeval kohalikul võistlusel.

Tragöödia leidis aset esimese ringi lõpus. Väidetavalt jäi üks mootorratas tehniliste probleemide tõttu raja äärele seisma, kuid taganttulija sõitis talle otsa. Seisma jäänud mootorratas paiskus tee keskele, kus seda tabas Giraudo, kes kukkus maha ning talle sõitis omakorda veel üks mootorratas otsa.

Arstid jõudsid Giraudo juurde sisuliselt kohe, kuid ei suutnud tema elu enam päästa. Teiste õnnetuses osalenud sportlaste elud ohus ei ole.

Giraudoga koos oli ringrajal kaasas ka tema kaheksa-aastane poeg, kelle eest Itaalia motospordiföderatsioon pärast õnnetust hoolitses ning ta eskordi saatel koju viis.

Kõik tolleks päevaks planeeritud võistlused tühistati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles