Cristiano Ronaldo eraelu on kriisis, kas ees ootab poissmehepõli?

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Georgina Rodriguez. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo on viimased seitse aastat olnud koos Hispaanlannast modelli Georgina Rodriguezega, kuid Hispaania meedia teatel on paari suhted jahenemas.

Kuigi väljast paistab endiselt, et Ronaldo ja Rodriguez on õnnelikus suhtes ning ühismeediasse pannakse ühiseid pilte, siis väidetavalt on Ronaldol saanud oma elukaaslase ja kahe lapse ema käitumisest kõrini.

Hispaania ajaleht Mundo Deportivo kirjutab, et osaliselt tekitavad pingeid näiteks Rodrigueze kehvad suhted Ronaldo ema Dolores Aveiroga.

Üheks tüliallikaks oli näiteks kunstniku Paula Brito maal Ronaldost ja tema emast. Rodriguez võttis selle väidetavalt seinalt ja viis garaaži. Asemele pani ta hoopis pildi endast.

Lisaks sellele tuuakse välja, et naine muretseb rohkem enda kui laste ja Ronaldo pärast. Väidetavalt läksid suhted eriti krussi pärast seda, kui Ronaldo otsustas lüüa käed Saudi Araabia klubi Al Nassriga, kus ta teenib aastas pea 200 miljonit eurot. Jaanuaris sõlmitud lepingu pikkuseks on 2,5 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles