VIDEO Mis toimub!? Ronaldo kargas väljakul vastasele turja ja hakkas teda kägistama (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo ründamas Gustavo Cuellarit.
Cristiano Ronaldo ründamas Gustavo Cuellarit. Foto: @ssc_sports/Twitter

Al-Nassri klubisse kuuluv Cristiano Ronaldo läks teisipäeval toimunud Saudi Araabia meistriliiga kohtumises Al-Hilaliga päris pöördesse, kui hüppas selga vastse mängijale ning hakkas teda võitluses palli pärast kõrist kägistama.

Ronaldo ei suutnud Al-Nassri eest teist kohtumist järjest lüüa ühtegi väravat, kuid tõusis huviorbiiti hoopis teisel põhjusel. Nimelt kargas ta 57. minutil otsa Gustavo Cuellarile, kes üritas blokeerida portugallase teed pallile.

Seejärel haaras Ronaldo käega ümber vastase kõri ja tiris ta pikali. Kohtuniku armust sai Ronaldo vaid kollase kaardi, kuid poleks imestada, kui olukord oleks lõppenud punase kaardiga.

Selleks hetkeks oli Al-Nassr juba 0:1 kaotusseisus ja kaotas kohtumise lõpuks 0:2. Ronaldo sahistas küll 77. minutil väravavõrku, kuid VAR otsustas, et värav polnud reeglite pärane.

Al-Nassr on viimasest viiest liigamängust võitnud vaid kaks ning on punktitabelis teisel kohal. Liiderklubi Al-Ittihad jääb küll vaid võidu kaugusele, kuid nad on kohtumise vähem pidanud ning meistritiitli nimel tuleb Ronaldo klubil veel pingutada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles