Tiitlikaitsja Flora päästis viimasel minutil Kalju vastu viigipunkti

Karl Mihkel Eller
Copy
Tallinna FC Flora mängijad (rohelistes särkides).
Tallinna FC Flora mängijad (rohelistes särkides). Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Premium liigas toimus kolmapäeval kolm kohtumist, millest keskses mängisid Nõmme Kalju FC tiitlikaitsja Tallinna FC Flora 2:2 viiki.

Sportland Arenal toimunud kohtumises haaras Kalju eduseisu pooltunni möödudes. Esimese värava lõi 27. minutil ründaja Aleksandr Volkov, esimese poolaja lisaminutil kasvatas eduseisu German Šlein.

Flora suutis ühe värava tagasi lüüa 60. minutil, kui täpne oli poolkaitsja Märten Kuusk. Järelejäänud pooltunniga otsiti väravat pikalt, kuid sihile jõuti neljandal üleminutil, kui kohtumise lõpuni jäi veel poolteist minutit. Flora lõi järjepanu palju palle kaste, ühe neist suutis vahetusest sekkunud Sten Reinkort väravasse lüüa.

Mängus jagati kokku kuus kollast kaarti ning need kõik läksid Kaljule. Lisaks Ilja Antonovile ja Igor Subbotinile, Maksim Podholjuzinile ja Alex Matthias Tamm, kes olid väljakumängijad, said hoiatada kaks Kalju pingil olnud treenerit, peatreener Kaido Koppel ja abitreener Argo Arbeiter.

Flora jätkab punktitabeli liidrina, neil on nüüd viis võitu ja kaks kaotust, mis annab kokku 17 punkti. Sama palju on koos ka Tallinna FCI Levadial. Nõmme Kalju on kolme võidu ja nelja viigiga kogunud 13 punkti ja on neljas. Kolmas on sama punktiskooriga JK Tallinna Kalev.

Täna toimus veel kaks kohtumist, millest Tallinna Kalev võitis 2:1 võõrsil Tartu JK Tammekat ja Pärnu JK Vaprus kodus 1:0 JK Narva Transi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles