Kalev/Cramo pani enda paremuse viimaks Tallinna Kalev/Audentese vastu maksma

Karl Mihkel Eller
Copy
Kalev/Cramo mängijad Alterique Gilbert (vasakul) ja Artur Konontšuk.
Kalev/Cramo mängijad Alterique Gilbert (vasakul) ja Artur Konontšuk. Foto: Tairo Lutter

Paf Eesti korvpalli meistrivõistluste veerandfinaali teises kohtumises alistas BC Kalev/Cramo 92:64 Tallinna Kalev/Audentese. Kolme võiduni peetavat seeriat juhib 2:0 Kalev/Cramo.

Kalev/Cramo sai mängu kenasti käima ja võitis avaveerandi 24:16. Kui teise veerandi keskel jõudis Kalev/Audentes korraks ka nelja punkti kaugusele, siis poolajapausile mingi Kalev/Cramo 46:34 juhtimisel.

Kolmandal veerandil surus Kalev/Cramo on mängutempo peale ja suurendas vahe 24 punktile. Viimasel veerandil viskas Kalev/Audentes sisuliselt kolmandiku kogu kohtumise punktidest, kuid veerandi võitis ikkagi 24:22 Kalev/Cramo ja nii kuulus ka kogu mäng neile.

14 punktiga vedasid Kalev/Cramo võidule Wesley Van Beck ja Artur Konontšuk, 12 punkti kogusid Hugo Toom ja Oleksandr Kovliar. Üleplatsimeheks kerkis Rain Veideman, kes viskas Kalev/Audentese kasuks 16 punkti, 14 silma lisas Rokas Gadiliauskas.

Pühapäeval võitis Kalev/Cramo veerandfinaalseeria avamängu 84:73. Veerandfinaalpaari võimalik otsustav ehk kolmas kohtumine toimub laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles