Breeni saatuslikul testil viibinud rallitalent jätab Horvaatia MM-etapi vahele

Christopher Krutto
Copy
Josh McErlean.
Josh McErlean. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Motorsport Ireland Rally Academy programmi kuuluv Iirimaa rallitalent Josh McErlean andis teada, et jätab koos kaardilugeja John Rowaniga Horvaatia MM-etapi vahele.

Hyundai i20 N Rally2-e roolis võistleva McErleani jaoks pidi tegu olema hooaja teise etapiga WRC2-arvestuses, kuid pärast möödunud nädalal aset leidnud traagilist õnnetust, kus Breen elu kaotas, otsustas ta Horvaatias võistlemisest loobuda.

Nii McErlean kui ka Rowan olid mõlemad Breeniga lähedased. McErlean puutus temaga kokku läbi Motorsport Ireland Rally Academy ning Rowan kuulus varalahkunud rallisõitja taustatiimi.

«Me kaalutlesime otsust pikalt ja raskelt. Sel tasemele peame olema 100 protsenti pühendunud ja see oleks olnud äärmiselt keeruline, võttes arvesse väga lähedasi suhteid, mis nii mul kui ka John Rowanil oli Craigi ja James Fultoniga viimastel aastatel,» seisis McErleani avalduses.

«Ma viibisin Craigi kutsel Hyundai Horvaatia rallieelsel testil. Nendest said väga keerulised päevad, aga ma olin õnnelik, et sain seal Fuzzy-le (Breeni kaardilugeja James Fultoni hüüdnimi - toim.) neil kohutavatel aegadel toeks olla,» jätkas ta.

«Ma tahaks väga minna sel nädalavahetusel ja teha seda, mida Craig sooviks, aga selle asemel oleme olnud kodus, andnud Craigile väärilise ärasaatmise ning teinud taaskäivitust. Oleme varsti tagasi, et hoida lippu kõrgel lehvimas,» lõpetas rallisõitja.

Küll on Iiri sõitjatest stardis Patrick O’Brien, William Creighton ja Eamonn Kelly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles