Breeni ema: Tänak ütles mulle, kuidas ta kadestas Craigi

Christopher Krutto
Copy
Craig Breen (vasakul) ja Ott Tänak (paremalt teine) koos Rootsi ralli poodiumil.
Craig Breen (vasakul) ja Ott Tänak (paremalt teine) koos Rootsi ralli poodiumil. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Möödunud nädalal hukkus traagilises avariis Hyundai rallitiimi sõitja, kellele käis austust avaldamas ka Ott Tänak.

Breeni matused toimusid teisipäeval, kuid Horvaatias võistlevad sõitjad ei saanud seal osaleda, sest pidid samal ajal tegema tutvust eesootava võistlustrassiga. Küll käisid tiimikaaslased ja konkurendid talle austust avaldamas pühapäeval.

Üheks neist oli ka Tänak, kes Breeni perega mõne sõna ka juttu puhus. Dirtfish kirjutab, et Tänak oli öelnud Breeni emale Jackiele, et on tema poja peale natuke kade. Jackie palus eestlasel seda arvamust põhjendada.

«Ott ütles mulle, et ta alati kadestas seda, kui väga Craig suutis seda sporti nautida. Kui palju ta armastas seda, mida tegi,» sõnas Breeni ema.

«Õnnetuse kohta võib öelda, et Craig osales Horvaatias võistluseelsel testil. Teeolud olid libedad ning auto libises suhteliselt väikese kiirusega teelt välja ning sõitis vastu puuaeda. Aiapost tungis läbi juhipoolse akna salongi.

Testikatse suleti kohe ja meditsiinimeeskond oli kiiresti sündmuskohal. Peame mainima, et [kaardilugeja] James Fulton ei saanud õnnetuses viga ja tunneme talle südamest kaasa. Teeme kõik endast oleneva, et Jamesi praegu toetada. Craig viidi katselt haiglasse. Niipalju kui oli võimalik kindlaks teha, siis Craigi surm oli silmapilkne,» ütles tiimipeali Cyril Abiteboul eile Hyundai pressiteenistuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles