VIDEO Kubemest haaranud Ronaldo põhjustas Araabias skandaali

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: FAYEZ NURELDINE/AFP/Scanpix

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo sattus Saudi Araabias skandaali ning nii mõnigi kohalik soovib, et jalgpallur riigist välja saadetaks.

Jaanuaris Saudi Araabia klubi Al Nassriga käed löönud Ronaldo on varem saanud islamiriigis kriitikat, sest pole oma elukaaslase Georgina Rodriguezega sõudnud abieluranda.

Nüüd sattus ta märksa suuremasse skandaali. Nimelt pidi tema koduklubi tunnistama koduses liigas Al Hilali 2:0 paremust. Pärast mängu õrritasid vastasklubi fännid Ronaldot, hõigates tema pikaaegse rivaali Lionel Messi nime.

Selle peale tegi Ronaldo žesti, mis vihastas paljusid. Nimelt võttis ta pahameele märgiks läbi pükste oma kubemest kinni.

Kohalik advokaat Nouf Bint Ahmed võttis selle peale kolmapäeval ühismeedias sõna ja ütles, et nõuab Ronaldo riigist väljasaatmist. Nimelt oli jalgpallitähe žest Saudi Araabia seaduste järgi kuritegu.

«Avalikus kohas sündsusetu tegu on vanglakaristusega karistatav kuritegu. Kui välismaalane seda teeb, siis on karistuseks riigist väljasaatmine,» kirjutas Ahmed oma ühismeediakontol.

Advokaadi sõnul ei ole vastastiimi toetajate provokatsioon piisav põhjus, et Ronaldo tegu välja vabandada.

Briti ajaleht Mirror kirjutab, et Al Nassr põhjendab Ronaldo käitumist kubemevigastusega, mille ta mängus sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles