Meedia: õuduste õhtu üle elanud Manchester United tahab vabaneda 15-17 mängijast

Karl Mihkel Eller
Copy
Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag.
Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Scanpix

Inglismaa suurklubi Manchester United langes eile saadud 0:3 kaotuse järel Euroopa liigas konkurentsist. Inglismaa kõrgliigas kolmandat kohta hoidva klubi peatreener Erik ten Hag võib suvel võtta ette mängijate suurpuhastuse ning kohaliku meedia andmetel plaanib ta vabaneda 15-17 mängijast.

Briti ajaleht The Guardian väidab, et ten Hagil on juba nimekiri 15 mängijast, keda ta loodab sel suvel Manchester Unitedist lahkumas näha. Ajaleht väidab, et Unitedi peatreeneri nimekirja tipus on sellised nimed nagu Fred, Jadon Sancho, Scott McTominay, Harry Maguire, Anthony Martial ja Victor Lindelöf.

Daily Mail väidab, et hundipassi saavate mängijate arv on lausa 17. Samas kirjutab The Athletic, et Manchester United plaanib mängijate arvu suurt kärpimist, et vabastada sel suvel vahendeid uute jalgpallurite palkamiseks.

Unitedil oli neljapäeval Sevillas õuduste õhtu, kui Euroopa liiga veerandfinaali kordusmängus jäädi alla kohalikule klubile 0:3 ja kahe mängu kokkuvõttes tuli tunnistada Hispaania klubi 5:2 paremust.

Vaatamata sellele, et Unitedi esiväravavaht David de Gea on olnud kehvas vormis ja 32-aastase mängija leping lõpeb sel suvel, ei plaani ten Hag temast vabaneda, vaid keskendub ründeliini tugevdamisele.

Guardian kirjutab, et Donny van de Beek, Anthony Elanga, Dean Henderson ja Brandon Williams on lisaks eelpool mainitud mängijatele järgmised, keda ten Hag oma plaanides ei näe.

Alex Telles, Hannibal Mejbri ja Eric Bailly on kõik laenul ning teadete kohaselt ei naase nad tõenäoliselt enam Manchester Unitedisse. The Guardian lisab, et Phil Jones ja Axel Tuanzebe lahkuvad klubist, kui nende leping sel suvel lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles