Differti koondisekoht on sisuliselt kindel, peatreener Kaaberma teeb oma valiku MK-etappide põhjal

Ville Arike
, reporter
Copy
Nelli Differt pärast Eesti meistrivõistluste poolfinaalis saadud magusat võitu Irina Embrichi üle. Differt juhib kodust edetabelit ülekaalukalt ning sisuliselt on kindlustanud koha lähemate kuude võistluste koondises.
Nelli Differt pärast Eesti meistrivõistluste poolfinaalis saadud magusat võitu Irina Embrichi üle. Differt juhib kodust edetabelit ülekaalukalt ning sisuliselt on kindlustanud koha lähemate kuude võistluste koondises. Foto: Madis Veltman

Sakus peetud Eesti epeevehklemise meistrivõistlustel olid maailmaklassi kuuluvad naistekoondise liikmed ülejäänutest selgelt üle, omavahel aga võideldi tasavägiselt ning peatreener Kaido Kaaberma saab lähiajal taas parajalt pead murda. 

Ütleb ju juhend, et MK-etappidel ja tiitlivõistlustel pääsevad võistkondlikul turniiril osalema edetabeli kaks esimest ning lisaks kaks sportlast peatreeneri otsusega. Limiteeritud on ka EMi ja MMi individuaalvõistlusele pääsejate arv. Pika eduga juhib Nelli Differt, kelle koht tänavuse kevade–suve võistlustel on sisuliselt kindel.

Teise koha eest käib tasavägine heitlus Kristina Kuuse ja Irina Embrichi vahel. Vastavalt vigastuse ja emakssaamise tõttu pika pausi pidanud Katrina Lehis ja Julia Beljajeva koguvad aga üha vormi ning oma sõna ütleb sekka veel üks olümpiavõitja, seekord haiguse tõttu eemale jäänud Erika Kirpu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles