Neuville’ile sai Horvaatias saatuslikuks pool meetrit

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Horvaatia rallit avapäeva järel juhtinud Thierry Neuville (Hyundai) pidi võistluse laupäeva hommikul katkestama, sest sõitis oma auto puruks. Nüüd ta teab, mis täpsemalt juhtus.

Dirtfishi ajakirjanikud Luke Barry ja Colin Clark proovisid juba eile saada Neuville’ilt vastust, miks ta avarii tegi, kuid toona ei osanud belglane veel väga palju sellest rääkida. Nüüd on ta vaadanud videopildi ja andmed üle ning teab, kui vähe jäi pääsemisest puudu.

«Põhimõtteliselt ma pidurdasin natuke liiga hilja. Ma arvan, et pool meetrit või meeter varem oleks korras olnud, aga ma sisenesin lõikekohta ja minu sisemised rattad läksid blokki, nii et tagumine ots astus välja ja minuga oli korras,» avaldas Neuville Dirtfishile.

Neuville möönis, et mõnikord õnnestub sellistest eksimustest puhtalt välja tulla, kuid mitte alati.

«Emotsionaalsel tasemel on see meile kui tiimile pettumust valmistav. Aga peame jätkama ja üks asi, mida sellest nädalavahetusest saame kaasa võtta, on see, et peame oma asfaldikiirust parandama,» jätkas belglane.

«Me ei ole seal, kus peaksime olema ja kui sa sõidad piiri peal, et proovida kedagi kinni püüda või seljataga hoida, siis teed mõned eksimused,» lõpetas Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles