Meedia: Euroliiga üks suurim täht tõmbab taas Madridi Reali vormi selga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Facundo Campazzo (7).
Facundo Campazzo (7). Foto: Afp7/Zumapress.com

Argentina korvpallitäht Facundo Campazzo on naasmas Madridi Reali meeskonda.

Korvpalliportaal Basketnews teatas, et Campazzo on sõlminud Realiga lepingu, mis algab juba sel suvel. Tehing sai väidetavalt allkirjastatud juba detsembris, mil argentinlase praegune koduklubi Belgradi Crvena zvezda sõitis külla Hispaania gigandile FC Barcelonale.

Campazzo on mänginud suurema osa enda karjäärist just Reali ridades. Tema esimene trett Hispaania hiiu juures algas 2014. aastal ning kestis kuus hooaega. Selle aja jooksul krooniti ta kahekordseks Euroliiga ja kolmekordseks Hispaania kõrgliiga meistriks.

Pärast Realis veedetud kuut hooaega proovis Argentina korvpallitäht õnne korvpalliliigas NBA. Tal õnnestus seal kolme hooaja jooksul väljakule astuda 152 mängus, millest 32 algkoosseisus. Denver Nuggetsi ja Dallas Mavericksi meeskondi esindanud Campazzo saagiks jäi keskmiselt 5,3 punkti ja 3,3 korvisöötu.

Euroliigas on tema numbrid tänavu olnud väga võimsad. Serbia tippklubi eest jõudis ta Euroopa tugevaimas klubisarjas pidada üheksa kohtumist, mille jooksul viskas keskmiselt 15,0 punkti, võttis 2,8 lauapalli, jagas 5,9 korvisöötu ja napsas 1,9 vaheltlõiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles