Endine ülemus pole Schumacheri paranemise osas lootust kaotanud

Postimees Sport
Copy
Jordani tiimipealik Eddie Jordan (vasakul) ja Michael Schumacher 1991. aastal, kui sakslane tegi debüüdi vormel 1-sarja Belgia etapil.
Jordani tiimipealik Eddie Jordan (vasakul) ja Michael Schumacher 1991. aastal, kui sakslane tegi debüüdi vormel 1-sarja Belgia etapil. Foto: imago/HochZwei/Ronco/Scanpix

Michael Schumacheri endine ülemus Eddie Jordan pole siiani lootust kaotanud, et seitsmekordne maailmameister võib ühel päeval naasta F1-sarja, kuid seda pealtvaatajana boksiteel. Samas tunnistas Jordan, et tegemist on lihtsalt unistusega, kuid toonitas, et tänapäeva meditsiin areneb pidevalt.

Schumacher langes pärast 2013. aasta detsembris toimunud õnnetus suusamäel koomasse ning pärast seda on tema seisundi kohta jagatud vähe infot. Aegajalt ilmuvad meedias Schumacherit hästi tundvate inimeste seisukohad. Viimati jagas oma mõtteid Eddie Jordan, kelle tiimi ridades tegi Schumacher 1991. aasta augustis oma F1-sarja debüüdi.

Daily Express uuris Jordanilt, kas ta usub, et 54-aastast Schumacherit võib veel tulevikus F1-etapil pealtvaatajana näha? «See oleks kindlasti ime, aga ka unistus. Peab siiski jääma realistiks,» ütles Jordan.

Schumacherit ravitakse kiiva saladuskatte alla koduseinte vahel. Meedia andmetel proovitakse tema peal uut tüüpi tüvirakuravi, et parandada tema elukvaliteeti. Jordan on sellest teadlik.

«Meditsiin areneb. Ma ei oska Michael Schumacheri olukorra kohta õiget vastust anda, aga ta on olnud samas olukorras väga-väga pikka aega,» ütles Jordan, kes rõhutas, et tal pole Schumacheri tervise hindamiseks vajalikku meditsiinilist ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles