Chelsea ei leiagi peatreenerit? Ridamisi kandidaate on pakkumisest ära öelnud

Copy
Chelsea jalgpalliklubi lipp.
Chelsea jalgpalliklubi lipp. Foto: GLYN KIRK/AFP/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpalliklubi vallandas aprilli alguses peatreener Graham Potteri. Nüüd tuleb välja, et nimekal klubil on järgmist juhendajat raske leida, sest mitmed kandidaadid on pakkumisest ära öelnud.

Inglismaa meedia andmetel proovis Chelsea kiirelt lepingu sõlmida Müncheni Bayernist hundipassi saanud Julian Nagelsmanniga. See tehing aga ebaõnnestus, pakkumise lükkas tagasi ka teine tähttreener, Luis Enrique, kes juhendanud Barcelonat ja Hispaania koondist.

Väidetavalt pidas Chelsea Enriquega läbirääkimisi paar nädalat tagasi, enne kui klubi otsustas, et Potterist vabaks jäänud koha üle võtnud Frank Lampard peab ametit hooaja lõpuni.

Kolmanda kandidaadina on alles jäänud Mauricio Pochettino. Argentiinlane on olnud töötu sellest ajast saadik, kui ta pidi mullu juulis Pariisi Saint-Germainis kohvrid pakkima. Premier League’i kogemus on 51-aastasel Pochettinol olemas, sest aastatel 2014-2019 juhendas ta Tottenhami.

Tuntud jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano teatas esmaspäeva hommikul, et pärast Nagelsmanni ja Enriquega edutult lõppenud läbirääkimisi on Chelsea jaoks alanud oluline nädal. Ta usub, et sel nädalal langetab klubi uue peatreeneri osas lõpliku otsuse ja läbirääkimised Pochettinoga on jõudnud otsustavasse faasi.

Tagasi üles