UUS PODCAST Euroliiga Leedu derbi ja vana kavala rebase nõksud

Postimees Sport
Copy
Kaunase Žalgiris ja Arnas Butkevičius on Euroliiga play-off'is olemas. Sealjuures peaks  Butkevičius saama palju rohkem kiitust, kui ta seda seni saanud on.
Kaunase Žalgiris ja Arnas Butkevičius on Euroliiga play-off'is olemas. Sealjuures peaks Butkevičius saama palju rohkem kiitust, kui ta seda seni saanud on. Foto: Imago/Eibner/Scanpix

Postimehe sporditoimetus alustab korvpalli Euroliiga play-off'ide eel taskuhäälinguga «Iga mäng loeb», mis keskendub just Vana Maailma tugevaimale klubisarjale. Ent see saade pole lihtsalt spordiajakirjanike mõtete edasi-tagasi rullimine, sest eksperdina on kaasatud Eesti tipptreener Toomas Annuk.

Esimeses saates võetakse luubi alla Euroliiga play-off paarid, kus lahatakse noppeid ja mõtteid põhihooajast ning tuuakse välja, mis võib veerandfinaalseeriates otsustavaks saada.

Saate teine pool kuulub treenerite virvarrile. Kui Ergin Atamani siirdumine Ateena Panathinaikose etteotsa on kindel, siis kuulujutuveskite teatel on leivaisa vahetamas veel mitu tippjuhendajat.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles