Ralliajakirjanik andis Tänakule Horvaatia ralli eest maksimumpunktid. Nagu kõigile teistelegi!

Postimees Sport
Copy
Kõik Horvaatia rallil osalenud sõitjad said Dirtfishi ajakirjanikult Colin Clarkilt maksimaalsed punktid.
Kõik Horvaatia rallil osalenud sõitjad said Dirtfishi ajakirjanikult Colin Clarkilt maksimaalsed punktid. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Nagu tavaks saanud, hindavad tunnustatud ralliportaali DirtFishi ajakirjanikud pärast iga WRC-etappi sõitjaid nende esituse põhjal. Seekord oldi kõigi sõitjate hindamisel äärmiselt helded.

Horvaatia ralli möödus tavapärasest kurvemates toonides, sest nädal enne võistluse algust hukkus testil avariis Hyundai rallitiimi sõitja Craig Breen ja seetõttu oli Dirtfishi ajakirjanik Colin Clark hinnete jagamisel äärmiselt helde.

«Olen alati öelnud, et minu sõitjate hinded ei põhine ainult sellel, kes on kiireim, võidab enim katseid või ralli – need olenevad alati kontekstist. Ja kui panna möödunud nädala sündmused konteksti, siis väärivad kõik meie julged ekipaažid suurt kiitust,» kirjutas Clark.

Nii saidki kõik sõitjad – Ott Tänak kaasa arvatud – temalt 10 punkti.

«Kohati pimestavalt kiire, see oli kinnitus, et [Ford] Pumat kohandatakse aeglaselt, kuid kindlalt Tänaku nõudmistele. On hirmutav mõelda, kui hea see kombinatsioon saab olema, kui tiim annab Otile auto, mida ta neilt nõuab,» kirjutas Clark Tänaku hinde juurde kommentaariks ja jätkas: «Mulle meeldis kuulata avatumat, mõtlikumat Otti möödunud nädalavahetusel, jätkugu see pikalt.»

Clarki hinnangutega saab tutvuda SIIN.

Colin Clarki hinded

Toyota

Elfyn Evans (1. koht) 10/10 

Sebastien Ogier (5. koht) 10/10

Kalle Rovanperä (4. koht) 10/10

Takamoto Katsuta (6. koht) 10/10

M-Sport

Ott Tänak (2. koht) 10/10

Pierre-Louis Loubet (7. koht) 10/10

Hyundai

Thierry Neuville (33. koht) 10/10

Esapekka Lappi (3. koht) 10/10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles