VIDEO ⟩ Uskumatu viskekontsert: NBAs tehti ajaloo üks paremaid play-off’ide esitusi

Christopher Krutto
Copy
Jimmy Butler (nr 22).
Jimmy Butler (nr 22). Foto: Jim Rassol/USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Ööl vastu tänast peeti korvpalliliigas NBA kaks play-off’ide kohtumist, millest ühes võis näha ajaloo ühte parimat esitust.

Miami Heati ja Milwaukee Bucksi vahelise avaringi seeria esimeses neljandas mängus naasis platsile Bucksi tähtmängija Giannis Antetokounmpo, kes tegi korraliku mängu. Ta viskas 26 punkti, korjas 10 lauapalli ja jagas 13 resultatiivst söötu.

Ta oli lähedal ka leivaisa võidule aitamisele, sest veel viimase veerandaja keskel oli Bucksil 12-punktiline edu. Ometi aitas maruline lõpp Heati koduväljakul 119:114 võiduni ja kõige eredamalt säras Jimmy Butler.

Ääremängija viskas kohtumise jooksul 56 punkti ja korjas lisaks veel üheksa lauapalli. Temast enam silmi on play-off’ide ajaloos saanud kirja vaid Michael Jordan (63), Elgin Baylor (61) ja Donovan Mitchell (57).

Bucksi poolelt kerkis resultatiivseimaks 36 punkti visanud ja 11 lauapalli korjanud Brooke Lopez.

Heat asus seeriat 3:1 juhtima.

3:1 läks seeriat juhtima ka Los Angeles Lakers, alistades koduväljakul lisaajale läinud kohtumises 117:111 Memphis Grizzliese.

Võitjate poolelt tegi suurepärase mängu Lebron James, kes viskas 22 punkti, korjas 20 lauapalli, jagas seitse resultatiivset söötu ja sai lisaks veel kirja kaks blokki. Lakersi parimana tõi 23 punkti Austin Reaves. Üleplatsimeheks kerkis Grizzliese mängija Desmond Bane 36 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles