Neuville’i kaardilugeja: punktikatse viis silma olid Craigi nimel. Ta oli meiega!

Christopher Krutto
Copy
Martijn Wydaeghe.
Martijn Wydaeghe. Foto: Hyundai Motorsport

Autoralli MM-sarja hooaja neljandal etapil Horvaatias noppis punktikatselt võidu Hyundai ekipaaž Thierry Neuville - Martijn Wydaeghe. See võit pühendati mõistagi varalahkunud tiimikaaslasele Craig Breenile.

Breeni surm nädal enne Horvaatia ralli algust oli kõigil meelel ning 33-aastaselt surnud iirlast meenutati rallil palju.

Hyundai näiteks sõitis eraldi Iirimaa lipuvärvidega kaetud autoga ning reede õhtuks paistis, et Neuville ja Wydaeghe võivad tiimile ka võidu koju tuua. Kahjuks lõppes see lootus laupäeva hommikul, kui sõiduvea tõttu avarii tehti ja katkestati.

Pühapäeval oldi stardis tagasi ning punktikatselt nopiti maksimaalsed viis punkti.

«Pärast Craig Breeni surma teatamist on väga keeruline olnud hakkama saada,» tunnistas Wydaeghe Belgia rahvusringhäälingule RTBF. «Jõudsime siia viimasel minutil. Nädala jooksul oli palju emotsioone, aga proovisime oma tööd teha.»

Kaardilugeja sõnul saadi sellega ka hakkama, kui jätta välja laupäevane eksimus. «See läks meile võidu maksma, aga elus on tähtsamaid asju. Peame koguaeg ründama ja see paneb meid keerulisse olukorda. Meil pole eksimisruumi,» toonitas ta.

«Punktikatse viis silma olid Craigi nimel. Ta oli kindlasti meiega,» ütles seejärel Wydaeghe, kelle sõnul loodetakse meeskonnaga Portugalis tugev tulemus teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles