Ajaloo edukaimat jalgpallurit ähvardab ülipikk vanglakaristus (2)

Christopher Krutto
Copy
Dani Alves.
Dani Alves. Foto: IMAGO/Sports Press Photo/Scanpix

Tippjalgpallur Dani Alves viibib vahi all seoses möödunud aasta lõpus aset leidnud väidetava vägistamisega. Trellide taha võib ta jääda väga pikaks ajaks.

Alves on viibinud vahi all alates jaanuarist, sest vägistas väidetavalt möödunud aasta viimastel päevadel Barcelonas asunud ööklubis 23-aastase naise.

Alves on juhtumist käinud välja mitu versiooni. Kui algselt väitis ta, et ei tea üldse naist, siis lõpuks tunnistas, et neil oli konsensuslik vahekord.

Hispaania meedia kirjutab, et Alvesi advokaadid esitasid taotluse, et 39-aastane brasiillane saaks kautsjoni vastu vabadusse, kuid see lükati tagasi. Tegu on juba teise korraga, kui selline soov tagasi lükatakse.

Kohus põhjendas otsust sellega, et Alves võib proovida põgeneda kodumaale Brasiiliasse, kes oma kodanikke teistele riikidele välja ei anna.

Alvesi ähvardab süüdimõistmise korral kuni 12 aasta pikkune vanglakaristus.

Enne vahistamist kuulus Alves Mehhiko klubi Pumase ridadesse, kuid nemad lõpetasid temaga kärmelt lepingu.

39-aastane Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning teda peetakse maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. 2006. aastast Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesest sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles