Londoni Chelsea proovib õnne järjekordse tipptreeneriga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mauricio Pochettino (vasakul) ja Jose Mourinho.
Mauricio Pochettino (vasakul) ja Jose Mourinho. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpallihiid Londoni Chelsea on jõudnud lähedale palkamaks enda esindusmeeskonna peatreeneriks Mauricio Pochettinot.

Sel hooajal juba kolmandat peatreenerit omav Chelsea vajab selgelt stabiilsust ning nõnda otsiti kogenud jalgpallitreenerit. Samas soovitakse ikkagi pingile tuua kõlavat nime, kes end tippjalgpallis tõestanud.

Nõnda on Chelsea väga lähedal Pochettino palkamisele, kellega ollekse juba verbaalselt kokkuleppele jõudnud. Argentinlane ei soovi aga kohe ametisse astuda ning tahab tööga alustada alles suvel. Senikaua võib praegune peatreeneri asetäitja Frank Lampard meeskonda tüürida.

Pochettino on olnud töötu sellest ajast saadik, kui ta pidi mullu juulis Pariisi Saint-Germainis kohvrid pakkima. Premier League’i kogemus on 51-aastasel argentinlasel olemas, kui aastatel 2014-2019 juhendas ta Tottenhami.

Järgmisel hooajal on Pochettinol suhteliselt kerge tänavusest edukam olla. Meistrite liiga veerandfinaalis konkurentsist langenud Chelsea paikneb hetkel Inglismaa kõrgliigas 11. positsioonil ning suure tõenäosusega jäädakse eurosarjadest üldse välja. Seitsmendal kohal paiknev Liverpool jääb neist seitse vooru enne hooaja lõppu 11 silma kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles