City hävitas Arsenali ja astus suure sammu tiitli suunas

Christopher Krutto
Copy
Manchester City mängijad väravat tähistamas.
Manchester City mängijad väravat tähistamas. Foto: Adam Vaughan/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti eile õhtul hooaja üks otsustavamaid kohtumisi, kui kahe tiitlikonkurendi heitluses alistas Manchester City 4:1 Londoni Arsenali.

City alustas kohtumist suurepäraselt ning pääses juba 7. minutil ette, kui Kevin De Bruyne skoori tegi. Kuigi kodus mänginud Cityl oli avapoolajal veel mitu head võimalust, siis pikalt ei õnnestunud Arsenali väravasuud lahti muukida. Alles avapoolaja esimesel üleminutil lõi John Stones kodumeeskonna teise.

Teise poolaja alguses suurenes City eduseis veelgi, kui 54. minutil lõi oma kohtumise teise värava De Bruyne. Kuigi Rob Holding lõi 86. minutil külaliste poolelt ühe tagasi, siis viimane sõna jäi Cityle. Kohtumise viiendal üleminutil vormistas lõppseisu kodumeeskonna ründaja Erling Haaland, kelle jaoks oli tegu juba hooaja 33. liigaväravaga.

Arsenal jätkab hetkel 75 punktiga Inglismaa kõrgliiga liidrina, kuid City jääb neist maha vaid kahe punktiga. Lisaks on valitseval Inglismaa meistril peetud kaks mängu vähem kui tabeliliidril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles