VIDEO Arst massikakluses judo-võttega maha visatud ja karkudega platsilt lahkunud mängijast: tema karjäär võinuks lõppeda (1)

Christopher Krutto
Copy
Dante Exum (palliga).
Dante Exum (palliga). Foto: Atilano Garcia/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eile õhtul puhkes korvpalli Euroliiga play-off seeria raames peetud Belgradi Partizani ja Madridi Reali kohtumises massikaklus, mis lõppes mängu enneaegse lõpetamisega. Kõige šokeerivamalt sai seal viga Partizani mees Dante Exum.

Seeria avakohtumise kaotanud Real oli teises kohtumises 80:95 taga ning võõrsil mänginud Partizan kulges võidu suunas. Hispaania tippklubi mängijate frustratsioon sai neist võitu ning see viis massikakluseni.

Kõik algas sellest, kui Reali mängija Sergio Llull tegi jõulise vea Kevin Punterile, kes seejärel talle vastu astus. Puhkes massikaklus, kuhu sekkusid pea kõik mängijad, kes kohtumiseks olid üles antud. Lõpuks otsustasid kohtunikud kohtumise lõpetada ning anda 95:80 võidu Partizanile.

Kõige šokeerivamaks oli ilmselt Reali suure ääre Guerschon Yabusele võte Dante Exumi vastu. Nimelt haaras prantslane austraallaselt selja tagant kinni ja viskas ta jõuliselt vastu maad.

«Ma vaatasin teda praegu. Tema teise varba kõõlus on rebenenud. Tõsine vigastus. Ta peab karkudel Belgradi minema, kus saame teda filmida. Tema ülahuul oli samuti katki,» ütles Partizani arst Moma Jakovljevic Telegrafile.

«See, kuidas Yabusele viskas teda judo-võttega, see peaks tähendama vangistust, eluaegset võistluskeeldu. Kui Yabusele teda viskas, võinuks Exum murda selgroo, vigastada tõsiselt pead ja tema karjäär võinuks läbi olla. See oli kohutav. Ma ei ole oma elus kunagi midagi sellist näinud,» lisas ta Mozzart Sportile antud kommentaaris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles