Massikakluse põhjustanud Reali leer vabandas: mängijatena teeme eksimusi. Täna on üks nendest päevadest

Christopher Krutto
Copy
Rudy Fernandez (vasakul) koos Željko Obradoviciga.
Rudy Fernandez (vasakul) koos Željko Obradoviciga. Foto: Juan Carlos Hidalgo/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas puhkes eile õhtul Belgradi Partizani ja Madridi Reali mängijate vahel suur kaklus, mille tagajärjel lõpetati mäng enneagselt Partizani 95:80 võiduga.

Seeria avakohtumise kaotanud Real oli teises kohtumises 80:95 taga ning võõrsil mänginud Partizan kulges võidu suunas. Hispaania tippklubi mängijate frustratsioon sai neist võitu ning see viis massikakluseni .

Kõik algas sellest, kui Reali mängija Sergio Llull tegi jõulise vea Kevin Punterile, kes seejärel talle vastu astus. Puhkes massikaklus, kuhu sekkusid pea kõik mängijad, kes kohtumiseks olid üles antud.

Kuivõrd kakluse alguses olid pigem süüdi Reali mängijad, kes ei suutnud oma emotsioone kontrolli all hoida, siis pärast kohtumist vabandati.

«Pärast täna kogetut peame vabandama oma fännide ja kõikide korvpallifännide ees. Me ei saa sellist intsidenti, aga mängijatena on meil emotsioonid ja teeme vigu. Täna oli üks nendest päevadest,» vahendab portaal Eurohoops Reali kapteni Rudy Fernandeze sõnu.

«Me peame Partizani tiimiks, kes on meie sõber ja treener Željko (Partizani peatreener Željko Obradovic - toim.)tunneb seda saali väga hästi ja tunneme kõik samamoodi. Pinge peab siin lõppema ja peame lihtsalt mängima korvpalli, et fännid saaksid Euroliigat nautida,» lisas ta.

«Kohtunikud ütlesid, et kui mängija lahkub pingilt, siis nad tuleb eemaldada, nii et nad otsustasid mängu lõpetada. Ma loodan, et rohkem sanktsioone ei tule. Meil on väga kahju. Peame mõtlema mängijate frustratsioonile, aga samas me ei taha selliseid asju näha,» ütles Reali peatreener Jesus Mateo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles