Selgus põhjus, miks fännid Horvaatia rallil kaklema läksid

Christopher Krutto
Copy
Pealtvaatajad läksid Horvaatia rallil kaklema keset kiiruskatset.
Pealtvaatajad läksid Horvaatia rallil kaklema keset kiiruskatset. Foto: Youtube

Autoralli MM-sarja neljandal etapil Horvaatias sai laia tähelepanu fännide vahel puhkenud kaklus, mis kandus kahjuks ka võistlusrajale. Nüüd on selgunud, miks asjad nii kaugele läksid.

Ralliportaal Dirtfish võttis ühendust Horvaatia ralli korralduskomitee esimehe Daniel Šaškiniga, kes seletas toimunut.

Nimelt sai tüli alguse sellest, et publiku seas läks ühel inimesel jook ümber. Selle peale visati teist fänni mingi esemega ja nii saigi rüselus alguse. Rajajulgestajad ja politseinikud sekkusid kiiresti ning katset seisma ei pandud.

Kui varem kirjutas Horvaatia meedia, et kolm horvaatlast said kakluse tõttu 760 eurot trahvi ja peavad järgmise aasta Horvaatia ralli vahele jätma, siis Dirtfishi andmetel peavad nad ka seitse päeva trellide taga veetma, sest ründasid politseinikku.

«See oli hull olukord. Õnneks meil on sellistes kohtades palju rajajulgestajaid. Mida videost ei näe, on see, et meil olid rajajulgestajad teisel pool hüpet, kes olid valmis autot peatama,» rääkis Šaškin.

«See ei ole muidugi sellise käitumise väljavabandamine. Me ei tolereeri sellist asja kunagi ja nende inimeste vangistus saadab tugeva sõnumi fännidele, kes tulevad meie riiki rallisid vaatama,» lisas ta.

Šaškini sõnul oli rallil enam kui 400 000 pealtvaatajat ning 99,9 protsenti neist olid fantastilised. Ta tõi näiteks, et fännid olid metsaalused kõik prahist puhtaks teinud ja ainult väga väike grupp põhjustas rallil pahandusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles