Euroliiga üks teenekamaid mängijaid võttis massikakluse süü täielikult enda peale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sergio Llulli ja Kevin Punteri sõnelusest kasvas välja tõeline massikaklus.
Sergio Llulli ja Kevin Punteri sõnelusest kasvas välja tõeline massikaklus. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO/SCANPIX

Hispaania korvpallitäht Sergio Llull võttis vastutuse viimaste aastate suurima kakluse eest Euroliigas.

Korvpalli Euroliigas läksid eile vastamisi Belgradi Partizan ja Madridi Real. Kui kohtumise lõpuni olid jäänud alla kahe minuti, puhkes platsil massikaklus.

Play-off seeria avakohtumise kaotanud Real oli teises mängus 80:95 taga ning võõrsil mänginud Partizan kulges võidu suunas. Hispaania tippklubi mängijate frustratsioon sai neist võitu ning see viis massikakluseni.

Kõik algas sellest, kui Reali mängija Sergio Llull tegi jõulise vea Kevin Punterile, kes seejärel talle vastu astus. Puhkes massikaklus, kuhu sekkusid pea kõik mängijad, kes kohtumiseks olid üles antud.

Nüüd, kus emotsioonid veidi jahtunud, võttis vastutuse juhtunu osas. «See, mis eile toimus, ei tohiks kunagi korvpalliväljakul juhtuda. Ma võtan vastutuse jõulise vea osas, mis vallandas järgnenud kaose. Vabandan kõikide korvpallisõprade ees,» teatas Llull sotsiaalmeedias.

Hetkel pole selgunud veel, millised karistused antud kakluse eest mängijatele määratakse. Kõige tõsisem trahv ähvardab Madridi Reali ääremängijat Guerschon Yabuselet, kes viskas karmi võttega korvpallipõrandale Partizani tagamängija Dante Exumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles